duminică, 29 aprilie 2012

Cocteil "Grădina înverzită"



De Paşte m-am distrat cu Gabi amestecând sucuri şi băuturi cu aromele noastre preferate. Iată unul dintre rezultatele „experimentelor“ (ăsta a fost preferatul prințului moștenitor :) ).



o banană mare
2 kiwi
nectar de mere
nectar de kiwi
vin spumant
opţional nectar de maracuja

Zdrobiţi fructele până se fac piure. Amestecaţi cu nectarul şi umpleţi paharele pe trei sferturi. Completaţi cu atâta spumant cât să aibă o tentă alcoolizată şi acidulată (dacă vă place tăria, puneţi mai mult!). Adăugaţi cuburi de gheaţă doar dacă sucurile nu sunt destul de reci.
Pentru un gust mai exotic, puneţi şi puţin nectar de maracuja. Dar nu prea mult, pentru că schimbă culoarea băuturii într-un maro neplăcut.

PS. Cu el sărbătoresc cea de-a 100-a postare  pe blog... ;P

Un comentariu: